black text on gray background
Schrijven.

Schrijven en ik.

Zoals de meesten wel weten, hou ik van schrijven. Zowel on-als offline! Het is echt wel een constante in mijn leven. Al sinds ik een jong meisje ben hield ik dagboeken bij of schreef ik hersenspinsels her en der op. * vaak op de achterkant van mijn notitieblok, je-weet-wel, zo dat karton.

Online schrijf ik doormiddel van deze blog (eerlijkheidshalve moet ik wel bekennen dat ik hier te weinig tijd voor neem), via instagram en Facebook.

Offline doe ik dit nu al jaren in schriftjes. Het helpt om nog iets beter de dingen van mij af te zetten. Ik schrijf ze letterlijk van mij af. Vroeger nam ik eender wel schrift vast en begon ik erin te schrijven. Waardoor ik door de jaren heen veel schriftjes verzamelde met overal wel wat teksten in, van verschillende jaartallen.

Vandaag de dag neem ik dat toch iets “gestructureerder” aan. Begin dit jaar koos ik een schrift en telkens ik de nood voel om te schrijven zal ik in dat schrift schrijven. Is het vol? Dan neem ik een nieuwe.

Ik zal áltijd wel ergens een nieuw schrift klaar hebben liggen. Want, van zodra ik een mooi schrift zie, neem ik het mee! Je kan nooit genoeg schriftjes (boeken en kommetjes) in huis hebben, toch?! 😀

Gepersonaliseerde schrift.

Toen studentendrukwerk.nl mij vroeg of ik een van hun gepersonaliseerde spulletjes wou uittesten, was ik dan ook meteen enthousiast.

Want, zo’n gepersonaliseerde schrift (er zijn naast schoolartikelen nog tal van mogelijkheden) is altijd leuk en maakt het toch net dat tikkeltje persoonlijker.

Ik koos voor een A4 schrift, die ik personaliseerde met een foto van ons gezin.

Ik moet toegeven dat het toevoegen van de foto (dewelke in PDF formaat moet aangeleverd worden) wel enige voeten in de aarde hebben gehad. De foto in de juiste afmetingen krijgen leek toch niet zo gemakkelijk. Althans, voor mij toch niet! 😀 – Maar, ik moet er wel aan toevoegen dat ik daar zelf wel een redelijke kluns in ben. Dus de kans is dan eigenlijk gewoon ook heel groot dat dit eerder aan mij lag, want op de site vind je echt alle informatie terug die je nodig hebt om alles zo vlot als mogelijk te laten verlopen!

Máár, de klantenservice is top! Van zodra ze zien dat je product in je mandje blijft zitten zonder de bestelling af te ronden, nemen ze meteen contact op om te informeren of er misschien iets niet lukt en of ze kunnen helpen.

Eens het foto-formaat probleem van de baan was, werd de schrift hier een dag later al afgeleverd! Van een snelle service gesproken!

Kwaliteit.

Ik ben aangenaam verrast door de mooie kwaliteit. Onze gezinsfoto prijkt loepzuiver op de voorpagina van mijn nieuwe schrift! Het papier is ietwat gladder, waardoor het vlot schrijft. Het enige waar je best mee oplet is wanneer je schrijft met een vulpen (waar ik zelf eigenlijk het liefste mee schrijf), je het toch net even wat langer laat drogen, zodat je geen vegen of vlekken krijgt. Maar, dat is een kleine moeite, vind ik zelf althans! 🙂

Door de ruime en vele pagina’s heb ik dit jaar meer dan ruimte genoeg om mijn hersenspinsels uitgebreid te noteren!

Ben je nu ook benieuwd geworden? Via www.studentendrukwerk.nl kom je terecht op hun site, waar je een mooi overzicht vindt van al hun producten.

Zo kan je bijvoorbeeld ook textiel laten bedrukken. Altijd tof om iemand een gepersonaliseerd t-shirt, totebag of hoodie cadeau te geven (of gewoon helemaal voor jezelf! 😉 )

p.s.: de feestdagen zijn dan wel voorbij, maar het is echt altijd wel fijn om zo’n gepersonaliseerd cadeautje te geven aan iemand die je lief hebt of gewoon aan jezelf!

Veel liefs en schrijfplezier!

xxx

Dorien

#studentendrukwerk #gepersonaliseerdschrift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.