Uncategorized

Foto’s afdrukken .. :-)

Ken je het? Je hebt zoveel foto’s, je denkt “en nu ga ik die eens laten afdrukken of er een album van laten maken?”, maar het komt er maar niet van?

Ik heb dat dus ook .. :-D. Ik moet toegeven, verder dan de geboorte, doopsel en babyborrel van Warre ben ik niet geraakt qua fotoboeken. En hij is er 7!! #oeps!

Van de meisjes heb ik zelfs nog geen enkel fotoboek. Misschien moet ik mij daar toch maar eens mee bezig houden.

Want, hoe handig ik digitale foto’s vind… Ikzelf ben nog opgegroeid met de fotorolletjes en de foto’s die ontwikkeld moesten worden. (Ja, zelfs met de wegwerpcamera’s πŸ˜‰ ) Als kind vond ik het echt heerlijk om af en toe die stapels foto’s en fotoboeken met de ingeplakte foto’s (inclusief de handgeschreven kattebelletjes erbij) te bekijken.

Op ons trouwalbum na, waar de foto’s ook mooi ingeplakt werden door onze fotografe, hebben wij eigenlijk bijna geen afgedrukte foto’s in huis. Jammer eigenlijk, eh?! Zo’n afgedrukte foto is zoveel tastbaarder dan al die honderden foto’s op mijn externe schijf.

Fotofabriek.

Zo liet ik begin deze vakantie toch een aantal foto’s, die voor mij iets betekenen afdrukken. Maar, geen gewone foto’s, ik liet ze afdrukken alsof ze uit een polaroid kwamen. (We hebben hier trouwens nog een werkende retro polaroid, alleen is de kwaliteit van afdrukken mee in de tijd blijven hangen πŸ˜‰ ). Deze retro afdrukken krijgen binnenkort, wanneer we onze living onder handen genomen hebben, een mooi plaatsje!

Ik liet deze afdrukken maken bij https://www.fotofabriek.nl/ . De levering ging alvast kei vlot, daags nadien zaten de foto’s al in de bus!

Je kan trouwens ook hele mooie fotoboeken (hint hint voor mezelf πŸ˜‰ ) laten afdrukken bij hen! https://www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken/

Of, wil je ook zo’n mooie (ja, ik vind de kwaliteit echt goed en stevig!) afdrukken? Via de volgende link kom je meteen op de juiste pagina terecht! https://www.fotofabriek.nl/foto-afdrukken/ (Ikzelf heb gekozen voor de retro foto’s ..)

Laat die vakantiefoto’s maar komen πŸ˜‰

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *