kinderen, labels

Goed gestickerd.

Een echte “muste-have” wanneer je kindjes hebt die naar de kinderopvang of naar school gaan, zijn goede naamlabels of -stickers! Want iets verliezen is zo gebeurd.

Een voorwaarde is dat ze natuurlijk hun ding doen. Daarmee wil ik dus zeggen: goed blijven hangen! Want, -zeker in ons geval- de spulletjes die “gestickerd” zijn, krijgen nogal wat te verduren!

Brooddozen, drinkbekers, het wordt allemaal zodanig intensief gebruikt, dat het niet leuk zou zijn als de labels er al na een aantal wasbeurten af zouden zijn.

zo kwam ik een tijdje terug in contact met stickerkid –> https://www.stickerkid.be/be_nl/

Ik ging eens snuffelen op hun site en werd meteen vrolijk! Zoveel keuze, zoveel kleurtjes en zoveel leuke icoontjes!

Warre kon wel nieuwe labels gebruiken, dus ik bestelde er meteen voor hem! Tijdig voor volgend schooljaar ook. Nieuwe school, het eerste leerjaar, … Dus, nieuwe stickers zijn ideaal!

En toen ik zag dat je voor dino’s kon kiezen, was de keuze dan ook snel gemaakt. Warre is namelijk echt gek op dino’s!

De bestelling werd vlot, goed verpakt en schadevrij geleverd!

Warre zijn brooddoos werd meteen voorzien van een nieuw label! Zijn reactie sprak boekdelen! Een dino op zijn brooddoos mét zijn naam. Hij stond te popelen om het aan al zijn vriendjes te laten zien!

De andere labels zullen voorlopig bewaard worden tot dat het nieuwe schooljaar start in september! Dan worden zijn nieuwe schoenen, drinkfles en ander materiaal voorzien van al deze leuke labels. Wat je ongetwijfeld op mijn instagram zal zien langskomen ;-).

Zijn jullie alvast benieuwd geworden? Je vindt hier boven de link naar de site waar je al deze leuke, kleurrijke labels kunt vinden! Een echte aanrader! Ideaal voor schoenen, kledij van de crèche, school, (sport)club, …

Oh ja, de site biedt nog veel meer aan dan alleen maar stickers om te personaliseren! Je kan er zowel gepersonaliseerde muurstickers, deurstickers en posters bestellen. Als veiligheidshangertjes en armbandjes, waarop je alle info over je kindje kan schrijven! (Handig wanneer je op reis gaat, naar een pretpark gaat, …)

Willen jullie ook zo van die leuke stickers? Met de code Mamavandrie10 krijg je tot en met 12 mei een leuke korting op je bestelling!

Deel gerust jullie ervaringen over deze leuke stickers!

Liefs,

Dorien.


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *