Geen categorie

Mijn favoriete accounts.

Een tijdje geleden vroegen jullie of ik eens een overzicht wou geven van mijn favoriete instagram account. Ik moet zeggen… Da’s geen gemakkelijke opgave, aangezien ik er een heleboel heb. En, dus veel te veel om hier op te lijsten.

Dus … Voel jullie zeker niet achteruitgeschoven indien jullie er niet tussenstaan!

Hier gaan we dan!

  1. Miryam_arntzen

Een mama van 4 geweldige kinderen. Staat met beide voeten stevig op de grond, en deelt haar dagelijks leven met haar man en 4 kinderen. En, schuwt hierbij niet om ook de mindere kanten van het leven te tonen. Echt een “ferm wijf” gelijk da ze hier zeggen 😉

2. Saar.ie

Een lieve mama van 2 super kids. Nachtverpleegkundige. Veel woorden heb ik er gewoon niet voor. Volg haar en je snapt vanzelf wel waarom ik haar zo graag volg 🙂

3. Kreanimo – Ilse Verhoeven

Een creatieve mama, werkt ook als creatieve juf op school. Haar oudste zoon en mijn oudste zoon heten beide Warre en hebben héél veel gemeen. Zo zijn wij in contact gekomen met elkaar. Bij haar kan ik mijn verhaal kwijt over het “anders” zijn van onze kinderen. Hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit zijn voor ons beiden geen onbekend thema meer en wisselen hier dan ook af en toe van gedachten over!

4. Casa Dierickx – Nienke

Met Nienke heb ik om de een of andere reden wel een klik. Er zijn zaken waarin wij elkaar echt wel goed begrijpen. 🙂 (Allez, spreek mij tegen als het niet zo is eh, Nienke       :-D). Ze heeft samen met haar vriend Thomas op korte tijd een huis gekocht én helemaal zelf verbouwd. Geniet van haar mooie interieur op haar instagram!

5. Beauty and the fools – Lies Clerx

Net zoals ik, een mama van drie! Maakt gewoon de schoonste en schattigste foto’s van haar kroost! En, ’t is een sympathieke madam! Volgen zou ik zo zeggen 🙂

6. Illeke- Ilhja

Vanaf dag 1 dag ik Ilhja volg ben ik al fan van haar werk. Haar dierenkabinet is vrolijk en geeft je een instant smile op je gezicht! Ikzelf én onze kinderen zijn fan van haar tekenkunsten. Ze maakt ook Blythe-dolls voor zichtzelf en op vraag! Ik heb hier dus ook al een prachtige pop van haar geadopteerd! (Lilly). Laat mij doen en heel ons huis hangt vol met het dierenkabinet. Ilhja was mijn allereerste instagram ontmoeting, en dat was echt wel heel fijn! Ga gauw naar haar instagram en word net zoals ik verliefd op haar super mooie (en een zalige overload aan roze :-D) dierenkabinet!

7. Best kid ever- Gaëlle

Een lieve mama, die recent een mama van twee werd en echte “boysmom” is. Een streekgenoot die de allermooiste foto’s post van haar twee prachtige jongens! Eerlijk over hoe het er echt aan toe gaat en gaat niets uit de weg.

8. Fun food art – Funda

Funda tovert de heerlijkste en mooiste bento-boxen! Geeft tips hoe je dit zelf kan bekomen en bovendien is ze gewoon mega sympathiek! Heeft ze 3 heerlijke kinderen, die altijd mogen smullen van haar heerlijke creaties. Ga volg haar en laat je inspireren voor de mooiste, lekkerste en gezondste lunch voor je kids of voor jezelf!

9. Sweet monster kids

Mijn “instagram buurvrouw”, mama van drie, maakt gewoonweg de schoonste foto’s van haar kroost! Volgen zou ik zo zeggen 🙂

10. Lievelynepuntbe- Evelyne

Mama van drie, die net zoals Funda de heerlijkste lunchboxen maakt voor haar kroost. Daarenboven combineert ze een job, huishouden én een studie. Is ze dagdagelijks bezig met gezond eten en sport! En ben ik dus een beetje jaloers op haar uithouding. 😉

Ik heb natuurlijk nog zoveel meer leuke accounts. Maar, dan heb ik een ellenlange lijst!   :-D. Ik kan alleen maar zeggen dat ik oprecht blij ben met jullie, mijn lieve volgers. Want, ik kan wel stellen dat ik met veel van jullie een fijne interactie heb!

Liefs,

Dorien

1 thought on “Mijn favoriete accounts.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *