smartphoto

Jars van smarthphoto

Enige tijd geleden kreeg ik de vraag van smartphoto of ik wou samenwerken met hen. Ik was natuurlijk heel vereerd. Want, er zijn zoveel bloggers die zo’n samenwerking meteen zouden willen en net mij sturen ze een mailtje! Mijn dag kon dus niet meer stuk!

Ik snuisterde meteen even door hun site, want ze hadden een heel deel nieuwe producten in hun gamma! Aangezien wij bewuster gingen ontbijten, was de “mason jar” . echt Id-eaal voor mijn ontbijtjes! Dus, hier ging ik meteen mee aan de slag.

Ik maakte mijn persoonlijke opschrift “zeemzoet ontbijt” en bestelde deze. De levertermijn was mega vlot! Dus, ik was dan ook heel blij dat ik na 2 dagen de jars al had. Zo kon ik meteen de keuken induiken en verder gaan experimenteren!

Ik kan je zeggen, de kwaliteit is mega goed! Ik had wat schrik dat het opschrift er snel zou afgaan. Maar nee! Keer na keer zette ik ze (in de bovenste lade) van onze vaatwasser en het opschrift staat er nog steeds zo mooi op als in het begin. Dus, top eh! Want, onze vaatwasmachine is echt wel onze beste vriend in de keuken. 😀

Ik gebruik ze vooral voor mijn ontbijtjes. Zo kan mijn man ze handig meenemen, maak ik ze de avond voordien al klaar en blijft alles lekker vers. ’s Ochtends dus geen gedoe meer met het ontbijt overslaan of kiezen voor een ongezonde variant! Ze lekken echt totaal niet! Dus, een extra reden om ze zeker aan te schaffen.

Leuk als cadeautje om te geven of voor jezelf, om je ontbijt of sapjes op te leuken! Te koop bij smartphoto voor €16,95/ stuk.

Ik zou zeggen, laat je inspireren door mijn foto’s!

Veel liefs,

Dorien

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *