Geen categorie

review: foto op acryl glas.

Een tijdje geleden kregen we een tegoedbon van €50 van saal-digitaal,om een fotoproduct naar keuze te reviewen.

De ideale gelegenheid om onze favoriete foto te laten afdrukken. Zeker met kinderen in huis zijn foto’s een leuke herinnering.

Jürgen en ik wilden al lang een mooie foto op acryl glas, dus leek ons dit dé ideale kans om onze mooiste foto te laten afdrukken.

Want, je kent dat wel, …

Je verzamelt zoveel foto’s, zegt elke verjaardag van de kinderen dat je fotoboeken gaat maken… Maar, in de realiteit kom je er niet toe om tussen je 10 000 foto’s te kijken en een selectie te maken.

IMG_4251

Wij kozen dus voor een foto gedrukt op acryl glas met als formaat  30 x 45.

Kostprijs: €59,90.

Wil je er graag een ophangsysteem bij , kan je kiezen uit verschillende opties.

Wij kozen voor een basis ophangsysteem. Hiervoor betaal je nog eens €4,95.

Het acryl glas zelf is 5mm dik en is UV bestendig.

Qua levertijd kan ik alleen maar zeggen dat we aangenaam verrast waren. Ons pakketje kwam een dag eerder toe dan gepland. Leuke verrassing!

Eens uitgepakt waren we meteen zeer tevreden over de kwaliteit. Onze foto staat er zeer scherp en zuiver op.

We hadden gekozen voor de standaardophanging. Maar, momenteel hebben we nog niet hét plaatsje gevonden om onze foto omhoog te hangen. Dus, pronkt hij momenteel nog op onze kast.

De standaard ophanging bevestig je dmv een zelfklevende zijde aan de achterkant van je foto.

Enfin, om dus even to the point te komen… 🙂

De kwaliteit is naar onze mening zeer goed. En, wanneer je kwaliteit wilt, betaal je natuurlijk iets meer.

Enkel over de UV bestendigheid kunnen we natuurlijk niet verder uitwijden, aangezien onze foto niet in direct zonlicht staat en we dus ook niet kunnen zien welk effect een continue blootstelling aan direct zonlicht zou hebben.

Wat wel misschien wat onhandig werken kan zijn, is dat wanneer je een foto wilt uploaden om er een persoonlijk ontwerp van te maken etc, je een bepaald software programma nodig hebt. Op onze vaste computer lukte dit niet, dus hebben wij gekozen voor de optie “webshop”. Hiermee upload je snel en direct in je browser, je hebt geen software nodig, je foto.

Een minpuntje, als dat al als een minpunt kan bestempeld worden, is dat de standaard ophanging naar onze mening mee in de prijs inbegrepen zou moeten zijn. Bijna €5 extra vinden we zelf iets te duur voor dit soort ophanging.

alleszins, wij gaan alleszins zeker nog afdrukken laten maken!

Voor wie ook benieuwd geworden is: voor de snelle beslissers  onder ons: tot 30/6/18 krijg je nog €15 kennismaking korting bij een minimale bestelling van €30 op wanddecoratie.

Liefs,

Dorien.

2 thoughts on “review: foto op acryl glas.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *