Geen categorie

Cîme skincare

Al jaren was ik opzoek naar de beste producten voor mijn gevoelige en droge huid. Ik heb gemakkelijk last van (stress)eczeem en ik reageer heel sterk op erg geparfumeerde crèmes. Telkens kwam ik thuis met weer een (te)dure crème, waar mijn huid weer slecht op reageerde.

Per toeval kwam ik in contact met de producten van Cîme. Nadat ik al helemaal weg was van het staaltje van hun bad/scrubzout, ging ik meer opzoeken over dit merk. 

Al gauw was ik gefascineerd door hun filosofie en hun verhaal. Twee vriendinnen die hun droom hebben nagejaagd en hun eigen biologisch beauty merk hebben opgestart! Waarbij de papa van één van hen de expertise bezat over de medicinale krachten van planten. Voor die grote stap, van een job met zekerheid naar ondernemer, heb ik ontzettend veel respect en bewondering.

Het leuke aan heel hun verhaal is dat hun producten zijn ontstaan uit het probleem waar ikzelf ook jaren mee gesukkeld heb, de perfecte crèmes en andere producten vinden voor een gevoelige huid!

Een heerlijk, zacht geurende crème, geen overdaad aan parfum, zachte structuur, niet te vettig,

Nadat ik bij de lokale gezondheidswinkel Maele Gijs de dag/nachtcrème (alleen al het feit dat dit gewoon in 1 potje zit en niet in 2 vond ik al een pluspunt!) en de reinigingslotion ben gaan halen, was ik meteen over de streep getrokken. Een heerlijk, zacht geurende crème, geen overdaad aan parfum, zachte structuur, niet te vettig, … En vooral, mijn huid reageerde er geweldig op! Geen rode vlekken meer na het aanbrengen van de crème. Geen uitgedroogde huid meer na het reinigen met de lotion!! 

Als mama van drie jonge kinderen had ik ’s ochtends  vaak niet de tijd (maar vooral geen zin) om mijn gezicht te reinigen en de crème aan te brengen, omdat ik nadien een nog meer geïrriteerdere huid had. Sinds ik Cîme gebruik, maak ik er ’s ochtends gewoon een ritueel van, vaak samen met de kinderen. Want ook onze drie kinderen vinden de producten heerlijk. (Ik heb hier dus al drie test kandidaten/ fans als er ooit een kinderlijn zou uitkomen!)

Om jullie nog extra over de streep te trekken om Cîme te gaan gebruiken: het is helemaal biologisch en natuurlijk! Het is NIET getest op dieren en helemaal vegan! De verpakking is recycleerbaar én het oogt mooi! 

Voor de dagcrème “belle d’amour”, betaal je €21,50! Een grote meevaller voor je budget. Je bent dus niet platzak na het aanschaffen van verschillende producten van hen, wat nog een mega voordeel is 😉 . 

_MG_2297

 

Je kan Cîme ook volgen via instagram en check zeker waar je een workshop kunt volgen. (Staat hoog op m’n wish-list!) 

 

 

 

 

 

 

Liefs,

Dorien 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *