Geen categorie

Tips voor onder de kerstboom.

De feestdagen komen dichterbij en dan komen de veelgestelde vragen: wat mag er voor jou onder de kerstboom liggen? Hier een aantal tips, waarvan wij als gezin vinden dat dit zeker niet kan ontbreken onder de kerstboom.

Voor de kleintjes:

  • Een wobbelboard. Ik schreef er al eens een blog over. Het blijft hier echt

IMG_1389dé favoriet van de kinderen. Het voordeel aan de wobbel is dan ook dat het multifunctioneel is. Ze kunnen er op wobbelen, wat heel goed is voor hun motorische ontwikkeling, in liggen, op zitten, als glijbaan gebruiken, als tafeltje gebruiken, met de auto’s op spelen, met de poppen,yoga,… Er zijn echt oneindig veel mogelijkheden! Het is dus echt een multifunctioneel stuk speelgoed.

Wil je meer informatie over de wobbel, klik dan op de volgende link .

P.s.: voor de volwassenen is er de wobbel XL, ook een echte aanrader. Ga zeker eens kijken op wobbelturnen , hier vind je leuke work-out workshops voor volwassenen en wobbelturnen voor de kinderen.

  • Illeke

Lieve Ihlja van Illeke   tekent de mooiste en liefste diertjes in haar “dierenkabinet”. Zo kan je al de diertjes terug vinden op hele mooie (ansicht)kaarten of posters. Maar, heeft ze een deel van haar dierenkabinet ook uitgegeven op hele leuke t-shirts voor de kindjes. Ook voor de poppen mocht een t-shirt niet ontbreken! Verder heeft ze te gekke pins, rokjes, leggings en kussens van het dierenkabinet. Van het eerste moment dat ik Ilhja haar instagram zag, was ik meteen verkocht! Zowel in onze leefruimte als op de kinderen hun kamer hangen de dieren al te pronken!

p.s. met de feestdagen heeft ze te gekke kerstkaartjes getekend!

 

Zij maakt zelf sweaters en bedrukt deze ook helemaal zelf. Je kan met al je wensen en ideeën bij Lindsay terecht en zij maakt voor jou een originele en persoonlijke sweater.

Je shopt er ook (gepersonaliseerde) t-shirts , totebags, rompertjes en natuurlijk de sweaters voor groot en klein.

Leuk, origineel én lekker warm met de koude dagen in het vooruitzicht.

Wil jij ook zo’n leuke sweater of t-shirt? Matchend voor het hele gezin of net iets heel persoonlijks? Check zeker haar instagram voor leuke ideetjes.

 

Sinds onze aankoop hiervan, maken wij zelf ons bruiswater. Dit op basis van kraantjeswater. Wat op zich al een grote besparing is op onze wekelijkse boodschappen ronde. Willen de kinderen frisdrank, dan hebben ze siropen om toe te voegen aan het water.

Voordeel van deze siropen zijn dat ze veel minder calorieën bevatten dan de frisdranken van de grote merken. Niet dat er dagelijks frisdrank op tafel komt, maar, dan drinken ze hier het liefste de ‘zelfgemaakte limonade”. Het assortiment aan smaakjes is groot (klassiek – fruit – én zero smaakjes).

Kortom, een echte aanrader!

Geniet van de mooie, donkere dagen vol lichtjes en sfeer!

Liefs,

Handtekening

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *